Sorry for bad update

Tjenare!
Har varit väldigt kass update nu både igår och idag och jag har mina anledningar. Igår jobbade jag verkligen hela eftermiddagen till kvällen och när jag kom hem så var jag helt done. Hade dunkande huvudvärk, åt lite kvällsmat och sedan däckade jag.
 
Idag skulle jag och Lidia på denna delegeringskursen jag pratat så mycket om, och ja, man kan ju säga att det inte riktigt var vår dag idag. Vi fick fel adress till delegeringskursen så vi åkte till Råby och då var det fel adress, så låg tydligen kursen denna gången på stan, förra gången var det på Råby. Så vi fick ta bussen tillbaks helt enkelt, ringde till vår planeringsledare och berättade och hon ringde till kursen och sa att vi skulle bli försenade. När vi väl kommit med bussen till stan sen så bytte vi buss och tog då fel buss så vi kom till fel plats, gick av och ringde Lidias pappa som är taxichaufför och hittar i stan, så han kom till slut och hämtade upp oss och skjutsade oss dit men då var det redan försent, det var 50 minuter kvar av utbildningen och vi fick inte gå den så sent. Så det sög ju. Sen gick allt annat åt helvete också idag, vi kunde för fan knappt öppna dörrar idag haha. Usch säger jag! 
 
Men men.... Ny dag imorgon och man får hoppas att den dan ser ljusare ut. Jag är i alla fall riktigt glad för idag fick jag mitt första smsutskick om att jobba mitt första arbetspass på Attendo! Blev jätteglad, dess värre så svarade jag för sent så fick inte passet. Får vara snabbare nästa gång helt enkelt. 
 
En annan update är att min tatuering nu börjat blivit lite skorpig och kliar till och från. Sure thing it's pretty good, för det är väl då som den verkligen börjat läka eller? Är det någon tatueringskunnig som läser min blogg? ^^ 
Jag som trodde att jag hade turen att slippa kliande och skorporna men sen bara vips så var dom där och kliandet med. Menmen, den läker ju i alla fall så det är ju bra. Den är i alla fall inte röd och så, så inget är infekterat och tatueringen ser jättefin ut. 
 
Ni får ha en superhärlig kväll och natt så hörs vi imorgon! 
 
Puss & Kram :*