🌸 Inslagning av paket 🌸

God kväll på er! 

Nu är jag precis klar med inslagningen av presenterna till mamma och Anna-Maria. Anna-Maria fyllde ju år förra fredagen och hon ska få sitt när vi firar henne på lördag och mamma får sitt imorgon när hon fyller år. 

Idag har väl varit en helt vanlig dag. Var i skolan, hade nagellektion och åkte ner till stan efter skolan och handlade presenterna, åkte sedan hem, åt mat och sen började slå in presenter. Nu är det dags to hit the shower, sedan plugga lite teori samtidigt som man kollar lite på One Tree Hill kanske. Teorin sitter typ där till hundra egentligen, det är bara några simpla frågor som utsläpp och bromssträckor som jag har svårt för och får jag några fel är det alltid dom frågorna jag åker dit på. Nästintill aldrig någon annan. Så blir väl att chillplugga till serie så att man inte tappar någonting. Det börjar dra ihop sig 💪🏻

Idag frågade mamma mig om jag var nervös inför proven, och än så länge.. nej inte särskilt! Men det kommer väl när det börjar närma sig ännu mer I guess. 
Well.. jag borde verkligen ta och städa upp efter inslagningen nu & sedan duscha, men det är så kul att skriva med er så vill typ aldrig sluta, trots min skrivkramp haha. 

Ni får ha en jättebra kväll, vi hörs lite senare. 
Puss & Kram :*