🌸 Alltid lika svårt att komma på rubriker 🌸

Och då fick det där bli min titel! 

Ligger just nu i sängen och har precis gjort klart den sista e-utbildningen så nu kan man skriva ut det allra sista diplomet tills på onsdag. Jag var ju ledig även idag då det var röd dag och den spenderades genom att åka till Kungsör och äta på en rätt så nyöppnad italiensk pizzeria där och sedan åkte vi vidare till Eskilstuna och tog en varsin glass vid Slagsta. 

Sedan släppte de av mig hos mamma i Västerås och sedan dess har jag pratat lite med mamma, gjort utbildningen, och det som återstår av kvällen så ska jag väl plugga lite körkortsteori, kolla på One Tree Hill och dricka massvis av vatten! Man blir ju så jäkla törstig av pizza haha! 

Men ni får ha en fortsatt bra kväll, hoppas att ni inte har allt för mycket ångest över skola/jobb imorgon. Det har jag litegrann faktiskt då jag ska gå i skolan från 08:30 och ha nästan alla lektioner och sedan sticka på introduktion som börjar 15:15 och slutar därifrån 21:15. Så en heldag för mig imorgon. Kommer däcka på en gång när jag kommit hem sen haha! Menmen, man ska inte klaga! Jag har i alla fall saker att göra om dagarna och tjänar pengar imorrn också så! Tummen upp för det! 

Puss & Kram :*